top of page

"НОВОРІЧНЕ АЛЕГРО" ТРЕЙЛЕР

Оновлено: 6 січ. 2021 р.


Як показує практика, вихід трейлера фільму іноді відбувається ще до завершення роботи над самим фільмом. Це робиться для того, щоб прем'єру зробити більш очикуваною подією. У нашому випдку існує ще одна причина випуску трейлеру саме у новорічну ніч - тематика фільму. "Новорічне алегро", картина, яка розповідає про події у Будинку культури під час підготовки новорічних свят. Чому саме ця тематика? Тому що хотілося створити землякам святковий настрій, адже саме для того і існує Будинок культури.? А так як онлайн-концерти вже трохи набридли, ми вирішили зробити це у кіно. Але трохи не розрахували сили. Фільм виявився великим і зняти його за місяць не вдалося. Це просто фізично неможливо в наших умовах. У другій половині листопада, ще навіть сценарія не було, Перший знімальний день - 5 грудня. У фільмі 81 сцена, 4 музичні кліпи, задіяно 25 акторів. При всьому цьому знімальна група, лише 3 чоловіки: режисер, студентка і школяр. Іноді на зйомках навіть оператора і звукооператора не було, приходилось все робити у атоматичному режимі. За таких умов, навіть кінець січня фантастична дата. Але ми ще сподіваємось, що встигнемо випустити фільм у січні.

Чому фільм називається "Новорічне алегро". Тут треба знати, що означає слово "алегро". Це музичний термін, який вказує на темп виконання твору (весело, бадьоро, радісно). Саме такий темп і настрій витримується у нашому фільмі. "Новорічне алегро" це комедія про працівників культури. Неможливо когось образити, якщо смієшся над собою.

Ще ми вирішили втілити у життя пораду Роберта Родрігеса (Мексиканського режисера, який зняв багато відомих усьому світу стрічок, буквальне не маючи бютжету на їх створення): знімати там де ви живите і про те у чому ви живите. Саме так ми і зробили: без прикрас, але з гумором ми показали наше життя у Снігурівському Будинку культури.

Сценарій був списаний з реальних людей, кожен грав сам себе, але всі образи були показово посилені за для художнього вираження.

Бажаємо нам успіху, а вам терпіння. З Новим роком!


13 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page